|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) mp3, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) indir, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) mp3 indir, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) dinle, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) download, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) full albüm, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) resimleri, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) hakkinda, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) izle,
Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) videosu, Dj Fatih - Kurdish Remix Time!!! Full Albüm ( URFA ) msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2008, 06:04:06 ÖS » |
|
Fatihcim albüm hayırlı olsuın. güzel remixler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2008, 08:00:24 ÖS » |
|
albüm hayırlı olsun. indiriyorum.. güzel şarkıları seçmıssın ama kurtçe daha guzel şarkılarda vardı. bakalım bizi neler beklıyor..  slmlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2008, 08:23:20 ÖS » |
|
Selam dostum çok uzun bir sürede indi dinledim ilklere her zaman farklı bir açıdan yaklaşılmalı ama bununda bilincinde ol geliştirmen gerek sanırım biraz daha ama yine de dediğim gibi ilk olduğu için bence gayet başarılı tebrikler,selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2008, 09:45:21 ÖS » |
|
Görüsleriniz icin tsk ederim arkadaslar bu ilk album oldugu ıcın belkı bıraz hatalarımız olabilir af ola ama ileride daha kaliteli remix albumlerı imza atacagımı emin olabilirsiniz iyi dinlemler kurdish remix time !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2008, 10:24:46 ÖÖ » |
|
fatihim tebrikler aga ... urfada bi ilkti ... devamı daha da güzel bi şekilde gelecektir eminim. remix işinden çok çok anlamasam da kulağıma hoş geldi yapılan çalışmalar. yolun açık olsun Dj.Fatih 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2008, 04:23:51 ÖS » |
|
fatihim tebrikler aga ... urfada bi ilkti ... devamı daha da güzel bi şekilde gelecektir eminim. remix işinden çok çok anlamasam da kulağıma hoş geldi yapılan çalışmalar. yolun açık olsun Dj.Fatih  tsk ederim adilo görüslerin icin bi gun sana remix isini anlatacam ve senı rap aleminin karanlık dunyasından kurtarıp gece alemının ısıklı dunyasına sokacam canım merak etme ... senin yolun acık olsun remix odaklı aleme slm olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2008, 08:25:32 ÖS » |
|
arkadaslar bu kadar mı yorum 220 mi gorüntülemis 4 kisi tek yorum yapmıs olmaz kı lutfen emege saygı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2008, 10:29:30 ÖS » |
|
emegine saglık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2008, 02:10:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2008, 06:58:53 ÖS » |
|
TSK EDERIM DOSTLAR GORUSLER ICIN IYI DINLEMELER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2008, 07:54:45 ÖS » |
|
on numara remixler tşşkür ler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2008, 08:06:22 ÖS » |
|
hepsi birbirinden güzel olmuş. eskiden indirip dinlemiştim ama yorumlamak şimdiye kısmetmiş.. başarıların devamı dileğiyle heval fatih.. selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2008, 06:49:28 ÖS » |
|
emeğe sonuna kadar saygı  ellerine sağlık... dinlenmesi geren bir albüm... mixten anlamadığım için ben de yorum yapmadım ama kulağa hoş geldi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 23, 2008, 06:51:04 ÖS » |
|
ellerine sağlıik hemşerim parçalrin süper olmuş ama senden bazi isteklerim olacak bir kaç aşıri sevdiğim kurtce parçalar var onlari remix yapma imkanın var mı? inan öyle bişey mümkümse çok mutlu olurum allaha emanet olun emeği olan butun arkadaşlara tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 23, 2008, 07:51:39 ÖS » |
|
bütün yorum yapın arkadaslar teker teker tsk edeyorum
kadir arkadasım valla sarkılarını dınlemem lazım remıxe uyuyormu uymuyor mu bı bakmak lazım benım ıletısıme gec msn adresım sıtem profilimde var al ordan goruselım olursa yapmaya calısırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feerleas
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 24, 2008, 01:01:06 ÖÖ » |
|
bu sıle ugrasan herkese tam destek yeterkı yaptıgı ısın bılıncınde olsunlar ve faydalı olsunlar arkadaslar herkese saygılarrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |