|
|
 |
« : Kasım 19, 2008, 04:30:06 ÖS » |
|
Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 8 ay süren ' 3 Nokta ' Albümü tamamlandı. Albüm 12 Track,2 Beat,Giriş ve Çıkış olmak üzere 16 Parçadan oluşmaktadır. Albümün tüm kayıtları Tın Record's çatısı altında alınıp mix & mastering işlemleri tarafımdan yapılmıştır. Kapaklarıda Meddah üstlenmiştir. Altyapılarda [(MR: 02,04,11,12,13)(Mazo: 03,07,08,09,14)(Bâki: 01,05,16)(Ede: 06,10,15)] isimleri bulunmaktadir. Keyifli dinlemeler... Kapak hazırlarken bir sorun çıktı burdan ferman ebret kardeşimden özür diliyorum. Tracklist de track ismi görünmüyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 18, 2010, 05:21:27 ÖS Gönderen: Ede »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Ede - Üç Nokta (...) mp3, Ede - Üç Nokta (...) indir, Ede - Üç Nokta (...) mp3 indir, Ede - Üç Nokta (...) dinle, Ede - Üç Nokta (...) download, Ede - Üç Nokta (...) full albüm, Ede - Üç Nokta (...) resimleri, Ede - Üç Nokta (...) hakkinda, Ede - Üç Nokta (...) izle,
Ede - Üç Nokta (...) videosu, Ede - Üç Nokta (...) msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2008, 05:08:13 ÖS » |
|
ALBUM HAYIRLI OLSUN DINLEDIKTEN SONRA YORUM YAPARIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2008, 05:20:41 ÖS » |
|
albüm hayırlı olsun ede  simdi iniyor birazdan inş. yorum yaparım slm lar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 19, 2008, 05:36:14 ÖS » |
|
Selam Ede albüm hayırlı olsun.dinledim valla genel itibariyle güzel bir albüm olmuş,daha sonra ayrıntılı yorumumu da yazarım buraya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2008, 06:23:34 ÖS » |
|
ede dinledim albümü aga ellerine ve dillerine saglık  ve ft. yapan arkadaslarıda tbr ediyorum burdan. albüm genel olarak hoss eee tabi benim için ayrı olan parcaları sectim. bi kere bir hüznün hikayesi nakarat olarak bi numara slm olsun ritmik  ve verselerde cok ii benim favorim sonra burdan hekime de slm olsun onunda bayağı bi emeği gecmiş nakaratlarını sevdim özellikle haykır sende beate cok uymus ve verselerde cok saglam olmus mr arkadasımızda bayağı bi saglam girmiş tbr. ve sonsuz onunda verseleri cok hos olmus ölüm arefesine yorum yapmıstım iştiyakta cok cok hos bi sarkı olmus tbr ederim sonsuz senide  fermanla ftede değinmek istiyom verseler güsel ama nakaratı beğenmedim  ama sarkı genel olarak cok hos. ve pek benim tarzım olmasada ses kontrolde cok ii olmus respect. ve son olarak outro cok güsel olmus ii düsünmüşsün benden bu kadar tekrar albüm hayırlı olsun sevgi ve saygılarla aeo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 19, 2008, 06:38:09 ÖS » |
|
Favorilerim: Bir hüznün hikayesi rito manyak bişey yapmış ... iştiyak-çok manyak parça nakarat makarat verse herşey güzel sonsuzun verse hele bi ayrı Haykır Sende-MR harkatten çok iyi girmiş tebrikler...Hekim ve Ede de öyle. De herre-Nakarat 10 numara değil,ama verseler gerçekten güzel,Fermanın verse özellikle anlam manlam manyak olmuş. şimdilik bunlar favorilerim belki dinledike değişir : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 19, 2008, 07:00:58 ÖS » |
|
ede dediğii gibi 10 numara bi albüm yapmış favorimlerim: bir hüznün hikayesi:rito çok güzel girmiş haykır sende:bu parça beni bitirdi.nakarat çok hoş ve güzel olmuş hekim güzel söylemiş.ede,MR de çok iyiler abicim tebrikler,istedin ve başardın... 10 numaraya bi albüm süpersiniz hepiniz emeğinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 19, 2008, 08:29:37 ÖS » |
|
öncelikle hayırlı olsun albüm, iyi iş çıkarmışsınız gerçekten tebrikler...  benimde favori parçalarım çoğunluktada görüldüğü gibi "Haykır Sende" , "Bir Hüznün Hikayesi" ve "İştiyak" ... haykır sende parçası gerçekten insanın içine işlio... duygu çok ii verilmiş... nakarat pek bi beğendm... 3 mc de gayet başarılı... bir hüznün hikayesinde de nakarat tek kelime ile kusursuz... verselerde bi o kadar başarılı... söyleyişler çok hoş... iştiyakta ise sonsuz un verse çok sağlam... bununda nakaratı süper yine ve ayrı bir hoş...  hayırlı olsun tekrardan... emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 19, 2008, 10:35:18 ÖS » |
|
şağlam albüm ede... her parçanın ömrü uzun... benim favorim ritmik ve fermanla feat... tam bi harikaydı ellerinize sağlık önceki albümlere göre çok güzel... düşlerim prangada parçasının sözlerini çok sevdim . çalıştığın arkadaşlar da sağlam umarım herkes dinler...  selamlar Templer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 20, 2008, 11:17:30 ÖÖ » |
|
sELam...KarDEş ALbümün hayırLı oLsun..Müsait bir zamanda dinLeyip yorum yaparım..Tekrar hayırLı oLsun  .. sELam ettim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 20, 2008, 11:26:09 ÖÖ » |
|
evvela selamlar.. Ede albümü merakla bekliyordum valla.. ama beklediğime değdi valla  tek kelimeyle çok süper bi albüm olmuş.. favori parç... diğer ayırmayacam çünkü hepsi birbirinden güzel ve sağlam parçalar  ama ritmikle olan parça beni alıp gitti hele nakarat  tekrar tbrkler.. selamlar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 20, 2008, 11:49:44 ÖÖ » |
|
bir de haykır sende parçası da çok çok hoşuma gitti 3nüzde çok çok iyi girmişsiniz.. tekrar selamlar .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 20, 2008, 12:57:40 ÖS » |
|
ed slm ... hayırlı olsun albümün.daha uygun bi zamanımda dinleyip geniş bi yorum yaparım... şimdilik hayırlı olsun diyebiliorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 20, 2008, 02:20:52 ÖS » |
|
NiHayEt!!!  sora sora bi hal olduyduk zati. hayırlı olsun ede, maşallah onaltı tane parça var, bu hafta bu albümle yatıp bu albümle kalkacağız demektir. ayrıca linkte sağladığın kolaylık için sağol  hemencecik iniverdi mübarek. raple kal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 20, 2008, 03:16:18 ÖS » |
|
Bro bu kadar beklemeye değdi diyorum. Gerçekten çok sağlam albüm olmuş  Favorilerim : hüznün hikayesi - adımız bu - ses kontrol ve koop . . . Tüm rapperlar çok iyi iş çıkarmışlar. Urfa under daki durgunluğu baya dindirecek bi albüm. Albümde emeği geçen tüm arkadaşlara tebrikler . . . Şunları geçemicem ; Adımız bu : İki verse Hüznün hikayesi : komple  Fermanla feat in özellikle ferman ın vers ü Ses kontrol ' da özellikle versler Ölüm arifesi : sonsuz un vers ü Koop! : ahmet galip in girişi özellikle ve çıkış çok hoş olmuş. Hayırlı olsun albüm. Raple Kal !...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 20, 2008, 03:20:20 ÖS » |
|
süper olmuş çoğ beğendim her dakka dinliyem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 20, 2008, 05:19:44 ÖS » |
|
smdilik hayrlı olsun..hemen indiriorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 20, 2008, 07:13:56 ÖS » |
|
hayırlı olsn.urfa underground adına çok mutlu oldum şarkıları yorumlamaya gerek yokta hani bazı göze batan trackler var onları es geçmek olmaz.yalnız backlerde genel olarak aşırıya kaçmışsın gibime geldi bir hüzün hikayesi özellikle rito koparmış  kopmak hani hareketli şarkılar için söylenir heralde  ama rito harbii parçalamış koop şarkısında ahmed çok ii haykır sende mi ? haykır yürekten mi şarkının ismi ? Ferman da çok ii girmiş trackta tebrikler age "selam ettim"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 20, 2008, 09:08:46 ÖS » |
|
albümü dinledim dostum emeğinize sağlık çok güzel olmuş urfa underground'a saygılar Allah'a emanet ol kanka başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2008, 11:08:04 ÖS » |
|
(: indirdik albümü. eminim güzel olmuştur. dur bi ben şunu dizime çıkartem  öpüldün Ede  Byeee.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2008, 12:48:33 ÖS » |
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Eyvallah sağolun arkadaşlarım kardeşlerim dostlarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 21, 2008, 03:33:38 ÖS » |
|
Album hayırlı olsun gusel bısey cıkmıs ortaya muaah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 21, 2008, 04:03:14 ÖS » |
|
Tebrikler kardeşim album hayırlı olsun. İnşallah dinledikten sonra daha ayrıntılı yorum yazarım. Cumartesi günü için ise kusura bakma biraz geciktik. Siz kalkmışsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |