|
Ede
|
 |
« : Ekim 03, 2008, 04:00:57 ÖS » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Noterror Çatısı Altında çalışmalarına devam eden Ede Albüm öncesi Hediye bir track sizlere sunuyor. Parçada Eşlik eden Siverekten ( E.Tigris Ve Ferman) Ve Urfadan ( Mengligiray'a ) Teşşekkürlerini sunuyor. Kapak Ve Beat EDE' YE aittir. Keyifli Dinlemeler... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapRapid Download Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDosya Cc'Den İndir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 04:08:27 ÖS Gönderen: Ede »
|
|
Hangimiz kalacak burda yada hangimizin olucak bunca eşya!!!
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut oyunları, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut programı, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut oyunu indir, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut program yükle, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut download, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut hikayeleri, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut resimleri, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut haber, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut yükle,
E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut videosu, E.Tigris & Mengligiray & Ede & Ferman - 4. Boyut msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
orjin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2008, 04:25:53 ÖS » |
|
Gayet güzel şarkı.. Tigristen o Güzel şarkılarının ardından daha iyi bi performans beklıyordum ama yinede güzel.. Mengli gerçekten iyi girmiş.(Bang Baby) helal sana..  Ede nin en güzel verselerinden .. keyifle dinledım.. sanırım bizi bomba gibi bi albüm beklıyor..bakalım hayırlısı  (Fırtına öncesi Sessizlik) Ferman herzamanki gibi yine çok iyi girmiş.. gangsta tarzı da üstüne oturmuş..  Sanırım birine gönderme var neyse bana ne:D Tebrikler Başarılar Slmlar..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.myspace.com/orjindara
|
|
|
|
Hekim
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2008, 04:45:21 ÖS » |
|
Slm Urfa Agalar gerçekten sağlam kayıt olmuş. Tigris de Ferman da Edecan da Umut da iyi girmişler. Albümün sağlam olacağından kuşkum yok. Mengli en iyi performanslarından birisini bu parçada sergilemiş. Tebrik ederim. Diğer arkadaşlar yorumu yüzünüze yapmıştım bi daha burda yaptırmayın lo  De hadi slm ettim bu arada beat in de hakkını verelim hoş beat. 
|
|
|
|
|
|
Hafıza-i Beşer Nisyan İle Malûldür. Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.myspace.com/hekimrap
|
|
|
|
|
|
onakhotde
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2008, 06:07:04 ÖS » |
|
iki kez dinleyebildim. sözler gayet başarılı olmuş. ede (kayda girerken evlerinde misafiriydim  ) biraz daha sade okusa çok güzel olacakmış, tonlama ve vurguları fazla geldi bana. daha sade okusa gerçekçi bi hava olur, böyle alaylı bir hava veriyor ve sanırım parçada gider var, (sanırım değil, gayet açık  ). e. tigrisin girişi yakışıyor kayda.. önceki kayıtlarına göre sözler ve söyleyiş konuşma diline daha yakın, tarzının dışına çıkmış.. fermanın girişi de hoşuma gitti. sertliği yapmacık gelmiyor. argo kullanması sesine de söyleyişine de yakışmış, arkasını getirirse bi tane dinleyici hazır!  emeğinize sağlık mp3'e alıp rahat kafayla dinlerdim ama oldukça paragöz sahibi olan bi mekandayım, USB parayla!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TEMPLER
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 03, 2008, 07:03:56 ÖS » |
|
öncesini 10 defa bunu da bir defa dinledim gayet başarılı bi track ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
EVET....! BENİM BİTİM HARFİM SENİN BAŞLANGIÇ HARFİN = AHMETEMPLER... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ede
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2008, 12:49:38 ÖÖ » |
|
Parçada Gider yoktur... Konuyu dağıtmayalım... Yorum Yapılsın Yoruma yorum değil! Teşekkürler... Hepinizede ayrı bi tşk yorumlarınız için.
|
|
|
|
|
|
Hangimiz kalacak burda yada hangimizin olucak bunca eşya!!!
|
|
|
Ferman
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2008, 09:10:11 ÖS » |
|
selamlar.. öncelikle gönderme yok kesinLikle arkadaşlar (orjinim  ) ilk defa gangsta style yazdım bunlar Çıktı  Herkese de değerli yorumları için tşkLer... selam ve saygı ..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.myspace.com/fermanrapper
|
|
|
CaTLaK RaPPeR
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2008, 12:32:49 ÖÖ » |
|
çok güzel bi parça olmuş arkadaşlar...tigris ve ede yi ben çok beğendim tabi ki mengli ve ferman da iyiler emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
sago ve kolo dava açsın istiyomusun? 'DAVA'yaz boşluk bırak 'ADINI SOYADINI' yaz 3222'ye gönder SAGO ve KOLO sana dava açsın...  NOT:TURKCELL-VODAFONE-AVEA HİZMETİDİR...
|
|
|
! ßa®I$aññ !
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 05, 2008, 02:35:50 ÖS » |
|
SeLamun ALeyKum AbiLer:D
Me... Abi Yeni ALBümünüz HaYırLi UqurLu oLsunn...GaYet GuzeL Bir CaLisma oLmuss Dewamini BeKLerizz...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
alpay
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2008, 03:10:24 ÖS » |
|
tigris ve fermanı yine cok beğendim bana göree ikisi bu parcaya cok ii girmiş.. mengli ile edede ii girmiş sözleri cok saglamm  sarkı bütün olarak cok güsel sanki sıralamada bile değişiklilk yapsan bozulacak hakkatten tbr ederim hepinizi slm ettim 
|
|
|
|
|
|
PESGANG RECORDS
|
|
|
|