|
|
 |
« : Haziran 11, 2008, 09:49:37 ÖS » |
|
Rar şifresi: www.raptela.net
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 10:06:18 ÖS Gönderen: Ede »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p mp3, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p indir, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p mp3 indir, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p dinle, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p download, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p full albüm, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p resimleri, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p hakkinda, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p izle,
Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p videosu, Hekim - Yaş...ın Sancısı E.p msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
theking
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2008, 09:51:57 ÖS » |
|
Ne desem bilmiyorum en iyisi
"ya hayır için konuşmak ya da susmak"
Hayırlı olsun albümün....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 12:55:32 ÖÖ Gönderen: The KinG »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2008, 09:52:39 ÖS » |
|
Hemen indiriyorum sabaha kadar dinlerim artık.Hayırlı olsun kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 11, 2008, 09:55:35 ÖS » |
|
HayırLı Olsun Kardeşim Benim.. Şimdi İndiriyorum.. ŞarkıLarın YorumLarı Sonra.. selam ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2008, 10:02:19 ÖS » |
|
Herkes indiriyor bende upload ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2008, 02:11:25 ÖÖ » |
|
HayırLı Olsun KarDeşim...ÖnceLikLe Şunu SöyLüyeyim...Bütün ParçaLar Çok SagLam....Albümde Yardımcı Olabildiysem Ne MutLu Bana...( ArkadaşLar....63 rap hattı Parçasının Beati..Dikkatinizi Çekecektir..Benim..Komuta ZincirLe Aynı Beat...HeKim Bana 63 rap Hattını DinLetmiş...( Ben Hala Hatırlamıyorum  ) Yoksa Kalkıp Aynı Beat'e Girmem...Ki Hekimin. ALbüm Şarkısı Olacaksa Hiç Girmem..Aynı Şeyi O'da Yapar...Hekim ve E-d 63 rap hattı Kayıdını...Komuta Zincir'den Önce Almışlar..neyse 2.güzel Şarkı Oldu işte  Bro..Oldu Bi defa..yapacak Bişey Yok..  Açıklama Yapma Gereği Duydum...Konuyu Daha Fazla Dagıtmadan...Şunu Söylüyeyim...Albümde DuyguLara Hitap Eden Çok Parça Var...En Azından Benim İçin ÖyLe Oldu...iyi..Ki.. Yaptın Bu Albümü....Emeği Geçen Herkesin..Yüreğine SagLık...mCsusmaz ( Bu Arada ArkadaşLar Yaptıgım Bu AçıkLama Konuyu Dagıtmasın Lütfen..Albüme YorumLar YapıLsın...YorumLara Yorum YapıLmasın..)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 02:16:28 ÖÖ Gönderen: By_K »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2008, 06:26:18 ÖÖ » |
|
Herkes indiriyor bende upload ediyorum  matraksın loo :DDD hekim abi şarkıları kota geçti die şimdi indiremiyorum ama mengliden alır dinlerim ama işin içinde sen varsan zaten güzeldir.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2008, 08:37:18 ÖÖ » |
|
albüm hayırlı olsun hekimim çok süper parçalar var genel olarak birkaç şarkıya yorum yapacam özellikle sevdigim şarkılara sensizligin melodisi =çok güzel bir parça olmuş her zaman dinlenilesi... susmazın en güzel slow nakaratı yalnız sondan bir önceki nakaratta bir problem var sanırım ... köprü altı : zeban da hekimde müthiş girmiş özellikle hekim ikinci verse te koparmış nakarat ta sürp olmuş Bana Ben gerek : müthiş bir şarkı olacagı zaten belliydi  özellikle tigris koparmış şarkıyı  tebrikler.... nakaratı ne kadar anlamasamda insanın içinde güzel duygular uyandırıyor Aydınlık Irak : yoruma gerek yok diye düşünüyorum mükemmele yakın bir parça bir defa dinleyenin bir daha dinlemek istememesi için rap düşmanı olması gerekir.. Outroda açıkcası en çok ede nn performansını begendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2008, 09:35:01 ÖÖ » |
|
Hayırlı oLsuna gelmiştim daha önce  şarkılara geLince.. Hepsini en az 3-4 defa dinledim.. YAş...ın Sancısı tek kelimeyle harika bişey.. sözler fln.. ama keşke nakarat atsaydın ortaya .. neyse böyle de süper.. Ghetto Sokağı dinlemiştik zaten.. tekrar girilmiş ama farklıydı.. o da daha da güzel olmuş.. SensizLiğin MeLodisi.. Susmaz , Sen, Zodiac yani bu 3lüye ne söylenebilir .. PERFECT  Köprü Altı : Gangsta parçalardan en çok bunu beğendim.. Zeban süper girmiş. senınde ondan geri kalır bi yanın yok  Gerçek MasaL: Melankolide de en çok bunu beğendim diyebilirim.. şiir süperdi Hekim tbrler sözler beatle Sevişmiş  63 Hattı: Ede de sende harika gerçekten .. Çok hoş parça.. Bana Ben Gerek: Bende girdiğim için dinleyiciler yorum yapsın..  Ayak Üstü: Bu Parçaya bittim valla.. bi yerde Hiper e gönderme vardı gözümden kaçmadı  süperdi.. AydınLık Irak: İşte albüm parçası bu.. Ritmik Kusursuz(tbrkler Rito:)) nakaratta çok hoş olmuş.. keşke nakaratı sen okusaydın Hekim bence yani.. Outro da ya gelince Ritmik ve Zeban birde Onak çok hoşuma gitti.. Son olarak skit çok anlamlı.. tbrkler kardeşim GeneL olarak Müthiş bi albüm olmuş.. Heryerinde sağLık  selam ettim kardeşim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 11:05:20 ÖÖ Gönderen: Ferman »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2008, 09:58:49 ÖÖ » |
|
Hekimim gerçekten sağlam albüm olmuş tebrikler... Yaş...ın Sancısı:Gerçekten tüylerim diken diken oldu,çok etkilendim dinlerken... Ghetto Sokak:Daha öncede söylemiştik gerçekten güzel parça yeniden okumuşsunuz o da güzel olmuş... Sensizliğin Melodisi : Gömdün beni kefensiz özellikle Hekim i çok beğendim bu parçada... Köprü Altı:Manyak olmuş Zeban ve Hekim mükemmel özellikle Hekim'in 2. verse muhteşem çok sevdim izmarite işemek harbi zevkli bi tekeli sevdim ecnebiye gitti  Gerçek Masal:Muhteşem duygusal bir parça insanı alıp ...ürüyor ... 63 Rap Hattı:Şöyle söyliyim Plakamız sağlam 63 yer6  nakaratı nasıl yaptınız la öyle güzel olmuş valla  Bana ben gerek:bence güzel oldu fazla ayrıntıya inmiyeyim. Ayak üstü:Çok güzel parça tek tek girmişsiniz çok daha güzel olmuş... Aydınlık ırak:Hani nerde savaşın ortasındaki çocuk keşke o da olsaydı,Hekim'in sözleri değişmiş çokta güzel olmuş,Ritonun bu verse ne bitiyorum zaten süper... Sonuc By Urfa Underground:Çok güzel bir fikir ve çok güzel hayata geçirildi,Gerçekten çok güzel bi son oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2008, 10:47:04 ÖÖ » |
|
hekim aga slm ... hayırlı olsun .nihayet çıktı  arıza var pc de indirdim çalmıyo... ama bazı şarkıları dinledim ... genel itibariyle hepsi sağlam şarkılar . favori parç... ''gerçek masal''şiirlere duyguyu resmen aşılamışsın. şarkılara tek tek yorum yapmicam ama '' bana ben gerek''te 3ünüzde çok sağlam girmişsiniz.tigris ve ferman resmen koparmışlar şarkıyı.tigrisin söyleyiş tarzı bazı kelimeleri telaffuzu çok çok hoş.sonra fermanın girişi,sözler,ritim...habire başa alıyorum  hekimde o güzel sesiyle şarkıyı bitirmiş ... bi kaç şarkıyı dinleyemedim zaten.onları da dinleyince tekrar yorum atarım. albüme emek veren herkese teşekkür . SLM ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2008, 12:04:03 ÖS » |
|
hayırlı olmsı dileğiyle başarılarınızın dewam etmesi dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 12:21:22 ÖS » |
|
indiriyorum simdi dinledikten sonra yorum yaparım hayırlısı olsun hekim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2008, 01:58:53 ÖS » |
|
Şu an cafedeyim tam kafamı vererek dinleyemesem de çok sağlam bi albüm olduğunu söyleyebilirim.. Kötü şarkı yok.. Hepsi sıkmadan kendini dinleten şarkılar.. Tabi melankolik ve hareketli parçalar da birbirini dengelemiş.. Ben ilk dinleyişte en çok Yaş...ın Sancısı'nı sevdim.. Bütün featlerdeki arkadaşlar da çok başarılı.. Urfa underground bu hızla ilerlerse yakın zamanda Türkiye'de kendinden bahsettirecek gibi..
Hayırlı olsun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2008, 02:11:38 ÖS » |
|
Susmaz'a açıklamasından ve yorumundan ve diğer arkadaşlara yaptıkları yorumlardan dolayı çok çok tşk ediyorum. Beğendiğinize sevindim arkadaşlar hepinizin emeği var çok saolun iyiki varsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 12, 2008, 03:52:43 ÖS » |
|
Öncerlikle Albümün hayırlı olsun kardeşim.. Sensizliğin melodisi= Hekim olsun zodiac , susmaz olsun iyi girmişler.. nakaratta hoşuma gitti.. Hekim sözleride çok hoşuma gerçekten.. Köprü altı= harbiden güzel parça Zebanı ve Hekim i çok begenddım.. Albümün en Güzel şarkılarından..Hele sözler:) Gerçek masal=Herkes Gibi şiiri bende begendim.. Sonsuzun performnsı da gayet güzel.. İnsanı alıp ...üren bi şarkı olmus.. 63 Rap Hattı=Hekim harbi süper girmiş. Ede nın eksık kalır yanı yok hani:) Bana Ben Gerek= No comment.  Ne diyeyim biilmiyorum. Üçüde Birbirinden Güzel Girmiş..tekrar tekrar dinlenecek bi track..Albümün en iyilerinden... Ayaküstü=Herkesin sözleri çok hoş.. Hekim Ede Susmaz Çok iyi Girmiş ama Susmaz ı ilk girişinde çok begendım.. Aydınlık Irak= Nakarat Çok hoş olmuş.. Hekim çook İyi Girmiş.. Nakarat sözleri de dikkat çekici. Ritmik in flexi Baya iyi. Başarılı bi çalışma olmus.. Yaş...ın Sancısı= hekim Parçalamış...Tebrikler.. Tekrar Tekrar Dinleyecem galiba bu parçayı.. SKite Gelince albüme renk katmış. Çok Başarılı bi albüm olmus.. Son olarak Tebrikler..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 03:58:11 ÖS Gönderen: Orjin Era »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2008, 12:02:03 ÖÖ » |
|
Albümdeki bütün parçaların seviyesinin birbirine yakın olduğu ve seviyenin çok yukarda olduğu bir albüm olmuş. Gerçektende Hekim'e yakışanda bu olurdu zaten. Sözler ritim beatler hepsi çok sağlam ve uyumlu. Ben Zeban ve Ritmik ile olan featlere bayıldım resmen. Bide sonuç' ta çok süper olmuş ayrı bir tat katmış. Şunuda söyliyebilirim ki şimdiye kadar Urfa'da çıkan en iyi albüm bence. Başarılarının devamı dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2008, 10:12:58 ÖÖ » |
|
Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler. Beklenen albümdü vede çıktı gerçekten çok güzel oldu. TEbrik ediyorum. Yaş...ın sancısı = Gerçekleri anlatan bir track olmuş yani neyi anlattığını biliyorsun. Beğenerek dinlediğim bir track Ghetto Sokak = Senin girişin süper. Artık benimkinide dinleyicilere bırakıyorum. Sensizliğin Melodisi = Bence bu parçayı süper yapan bişi var Oda ZODİAC adamın sesi titreşimli böle kulağa hoş geliyor. Sora hekimde iyi ve susmazın en çok severek dinlediğim vörslerinden biri. Özellikle nakarat akılda kalıcı. Gerçek Masal = Nakarat yerine şiir bence çok güzel olmuş, ilk başta dalga geçiyordum ama sonradan yanlız kalıp dinleyince duygularıma hitap ediyor sanki. Tebrikler. 63 Rap Hattı = Bunu dinleyicilere bırakıyorum. Bana Ben Gerek = Bu parçada sadece aksaklık gördüm. Nakarat ve hekimde bunun farkında daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Ferman ve tigris yine koparmış parçayı. Aydınlık Irak = Nakarat bana acaip geldi ama herkes güzel diyorsa güzeldir demek.  İkinizinde en güzel track i bence Sonuç olarak güzel ve skit ayrı bir tat katmış cidden yaş...ın sancısını anlatan bir albüm olmuş. Tekrardan TEbrik ederim. Yolun Açık olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2008, 01:10:50 ÖS » |
|
albümün hayırlı olsun öncelikle...umarım başarılarının devamı gelir ve senide güzel yerlerde görürüz... hmm dinlenilebilir bi albüm,trackler değişik konuları ele alıo güzel..feat.lerde güzel, bazı ufak tefek hatalar dışında bence çok iyi oldu,ilk olmasına rağmen 10 puan :.D:D:D:D yasamın sancısı en güzel parça  paylasım için sağol be kanka  keske boyu düşük olsada 5 dk.da indirebilse bu muamma  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2008, 02:35:44 ÖS » |
|
Öncelikle albümün hayırlı olsun. Simdilik sadece yasamin sancisini dinledim super Evde sakin kafayla dinleyip tekrar yazarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 13, 2008, 08:13:14 ÖS » |
|
ilkin şunu söylemek istiyorum: farklı tarzlarda yapılan kayıtlarla ve güzel kalem işçiliğiyle urfa rap topluluğunun lümpen rapçilerden oldukça farklı olduğunu kanıtlayan ortak bir çalışma. ayrıca rapin gurup müziği olduğunun en iyi kanıtı olan çalışmalar var. 'ayak üstü'ndeki nöbetleşe okuyuş gerçekten çok başarılı olmuş.. fazla uzun olmayan, sırayla girişler harbiden sevdiriyor parçayı. hem hekim, hem de e-d susmaz ikilisi işi ...ürüyolar. ritmik'İn nakarattaki ezgilerini hayranlıkla karşıladım. "muharebemdeee!..." imrenerek dinledim. hekim'in en iyi okuduğu parça 'yaş...ın sancısı' bence. aralarda bi kaç satır boşluk bırakması parçayı daha güçlü kılıyor. "fani, viran" vb kelimeleri uzun heceyle okusa daha iyi olurdu. getto sokak da güzel okunmuş, hepimizin tek track olarak önceden dinlediği parça, ama " ede... hekim.." bölümündeki ekoyu kaldırmışınız, o çok sevdiğim giriş güme getmiş.  rito nakarat sonrasında ilk başta kendi stilinin biraz dışına çıkıp yakın sesli kelimeler kullanmış, ilk dinlerken tuhaf geliyor. sonra baya hoş bi hava vermeye başladı. her zamanki çizgisini koruyor ritmik. zebanla olan featte ilk iki girişler ikincilerin yanında epey sönük kalıyor. ama iki rapçi de ikinci vörslerinde kelimenin tam anlamıyla döktürüyorlar.. hekimin dediği kadar varmış..  siverekli kardeşlerimiz de tarzlarını konuşturuyorlar. kürtçe ezgiyi nitelik açısından etkileyici bulmadım, ama kürtçenin bir ideoloji veya öcü olmadığını ispatlamak adına anlamlı olduğunu düşünüyorum. çok da güzel bi ritim anlayışları var. sonsuz kendi kayıtlarına göre sönük gimiş.. 63 rap hattı da başarısız bulduğum bir parça. ritim sorunu albüme çok uzak, hiç yok denebilir ama etkileyici bi söyleyiş yoktu bence o kayıtta (63). şiir okurken hekim sesini çok iyi kullanmış. şiir nasıldı derseniz, tarzım deil..  . zodiac iyi duygusal söz okuyabildiğini burada kanıtlamış bulunuyor, duygusal okuyan ve severek dinlediğim üçüncü rapçi olacak.. (diğer ikisi de bu şehirden aslında  ) son olarak da sonuç'un beati gerçekten güzel, hekimin kendi beati sanırım. bi de (orijin olmalı) bi arkadaşın yerini işgal etmişim, kusuruma bakmasın  serdarın da ilk kaydı oldu bu outro  . bütün arkadaşlar outroda güsel şeyler söylüyorlar, çok eğlenceli bi komün yapımı oldu. dinle dinle gül  önce hekime, sonra da yer alan bütün arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum, yaz boyunca keyifle dinneyeceğim bi çalışma oldu. (kapakların güselliğini sölemeye kerek yoq sanırım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2008, 07:46:55 ÖÖ » |
|
bu albümü indireli çok oldu yorum geç oldu :S çok özür dilerim... parçaların hepsi birbirinden güzel olmuş başarılarının devamını dilerim daimi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|