Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Türkçe Rap / Sadece Rap / Raptela / Rap indir / Rap download « Raptela Underground « Albümleriniz « K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm]
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm]  (Okunma Sayısı 517 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ede
Administrator
Share Rapper

Üye No : 1
     Yas : 23
     Konu : 325
Üyelik Bilgileri Site
« : Nisan 29, 2010, 10:45:41 ÖÖ »

Antalyanın önde gelen ekiplerinden South Station Records bünyesinde çalışmalarına devam eden K.u.r.a.M, "Ölümün Sessizliği" adlı ikinci albümüyle karşınıza çıkıyor. Tamamen deneysel olarak sunulan albümde hemen hemen her tarz mevcut. Albümün kayıtları South Station, Hodri Meydan, Pardon ve Infeksyon Records'ta tamamlandı. Kişisel bir toplama albüm niteliği taşıyan albümde Antalyadan Se7enty, Iceman, Alize, Mikro-T ve birçok Mc, K.u.r.a.M'a eşlik ediyor. Altyapılarda da değişik isimlerle karşınıza çıkan K.u.r.a.M yaklaşık bir ay sonra, bu albümün 2. serisinin de yayınlacağı müjdesini veriyor. Keyifli dinlemeler.

KİŞİSEL AÇIKLAMA:

Arkadaşlar, buradan bir iki açıklama yapma gereği duydum. İlk olarak bu albüm benim parçalarımdan oluşan bir toplama albüm niteliğindedir ve birinci serisidir. İkinci serisini 1 ay sonra yayınlamayı planlıyorum. İkincisi bu albüm "albüm yapma" konseptine girilipte yapılmış bir albüm değildir. Bu nedenle albüme olan persfektifinizi bu şekilde belirlemenizin gerektiğine inanıyorum.
Üçüncü olarak albüm kapağındaki resim alıntıdır, bizden birisinin tekelinde değildir. Son olarak ise, albümün 10. parçası olan "Savaşarak Ölüyorum" adlı parçanın altyapısı birçoğunuzun anlayacağı üzere başka bir parçadan alınan sample'dır, altyapıyı düzenleyen kişi olan Caro'ya ait orjinal bir altyapı değildir.

Myspace: http://www.myspace.com/k.u.r.a.m
Myspace: http://www.myspace.com/SouthStationProductions

İNDİRME LİNKİ: http://www.dosya.tc/K.u.r.a.M-_l_m_nSessizli_iFullAlbum.rar.html

ALTERNATİF LİNK: http://rapidshare.com/files/378988232/K.u.r.a.M_-___l__m__n_Sessizliae_i_Full_Album.rar.html 

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm]
« Posted on: Şubat 10, 2012, 03:11:35 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Etiket: K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] mp3, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] indir, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] mp3 indir, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] dinle, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] download, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] full albüm, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] resimleri, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] hakkinda, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] izle, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] videosu, K.u.r.a.M - Ölümün Sessizliği [Full Albüm] msn eklentisi, sarki sözleri
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Karambol - Ölümün Ufkunda
Şarkı Sözleri - Lirikler
alpy 1 522 Son Mesaj Şubat 01, 2008, 02:07:27 ÖS
Gönderen: 9+3hiphop
-Foe- -puerta- -Feher- Ölümün Soğuk Yüzü
Videolar
onakhotde 0 483 Son Mesaj Şubat 14, 2008, 02:11:51 ÖS
Gönderen: onakhotde
.B.o.X.e.B.L.e. [[FuLL AlBuM]] FuLL İnDiR RaPBoY
Albümleriniz
BoXeBLe 2 1802 Son Mesaj Şubat 04, 2009, 04:10:06 ÖS
Gönderen: JOnJOn BaBy
Susmaz - Ölümün Rengi
Demolarınız
susmaz 2 493 Son Mesaj Mayıs 31, 2009, 02:26:22 ÖS
Gönderen: eser
Canka - Genosit (Full Albüm ) YENI ALBUM 2010
Türkçe Rap Full Albümler
DJ-EMFIKA 0 671 Son Mesaj Ocak 29, 2010, 11:44:39 ÖÖ
Gönderen: DJ-EMFIKA

Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tag I Rapçi iletişim I Türkçe Rap Haberler I izle - Rap Video izle I Röportaj I Biyografi I Yabancı Dilde Rap I Graffiti I Break Dance I Deejey Sound - DJ I Organizasyon ve Konserler I Türkçe Rap Mp3 indir I Türkçe Rap Full Albüm I Rap Music I Yabancı Rap Full Albümler I Video I Rapçi Resimler I Lirik - Şarkı Sözü I Sizden Gelen Albümler I Sizden Gelen Mp3 I Kayıt Alma Teknikleri I Beat indir I Amator Dj I Lirikleriniz I Free Style - battle - Atışma I A.p.o Tüm Parçalar I Haberler I Siyaset ve Gündemdeki Olaylar I Forum