|
|
 |
« : Temmuz 30, 2008, 11:13:59 ÖS » |
|
UrfaUnderground da çalışmalarına devam eden NoTErroR (Sonsuz, Ede ve Hekim) siz dinleyicilerine Yırtık Kanlı Sayfalar adlı bu parçayı beğeninize sunuyor. Keyifli dinlemeler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2008, 11:24:23 ÖS Gönderen: Ede »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar mp3, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar indir, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar mp3 indir, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar dinle, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar download, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar full albüm, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar resimleri, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar hakkinda, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar izle,
Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar videosu, Noterror - Yırtık Kanlı Sayfalar msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2008, 11:22:49 ÖS » |
|
hehehe ilk yorum benden o kadar merak ettim ki dinlemedem çıkmadım siteden sözler çok güzel sonsuz ve ede süpersiniz  hekime sölemiştim yorum kötü olcak die  (ama sende iiysin ya kötü bi yorum yapamıyom) bu arada beat çok güzel kapak hakkında yorum yapmicam 10 num olmuş emeğinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2008, 11:58:21 ÖS » |
|
gerçektende beat manyak yaaa elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2008, 12:14:21 ÖÖ » |
|
gerçektende beat manyak yaaa elinize sağlık
Beati değil parçayı biz yaptık, Beat free bu arada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2008, 10:07:37 ÖÖ » |
|
eydicim eskilerle kıyaslayınca bu daha güzel olmuş sanki..sonsuz ve hekim de iyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2008, 11:09:19 ÖÖ » |
|
slm Noterror ..  parçayı beğendim valla güzel olmuş.. 3nzde süpere yakın girmişsiniz.. En çok Hekimi beğendim ama genel olarak hepiniz süper tbrkler..  Bu arada Hekim verse ünü okurken yazardım duvarlara hep ' KAHROLSUN FAŞİZM ' demiş Çok Beğendim Cidden Orayı  selam olsun Noterror ' a .. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 11:19:08 ÖÖ Gönderen: Ferman »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2008, 11:10:02 ÖÖ » |
|
çok süper olmuş kardeş elinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2008, 11:10:43 ÖÖ » |
|
ellerinize sağlık,ağzınıza sağlık =D çok güzel olmuş. başarılarınızın devamını dilerim =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
McMuRaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2008, 11:22:43 ÖÖ » |
|
shadowville procktiona ait bir beat .) beat güzel beate atılan floıwlar cok yanlıs oncelikle ritim yakalama olayuına girilmesi lazımdı backlerde bi anlam bulunamadı ama sizi ilk gecen sene dınlemıstım ondan bu yana ilk defa dinliorum sizi baya bir ilerleme kaydetmissiniz sizden birisiyle muhabbet ediordum aranızda hatırlıyan varsa eklesın gerektii yerde tartısır gerektii yerde bir oluruz saygılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 12:04:34 ÖS Gönderen: Ede »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 31, 2008, 12:05:20 ÖS » |
|
Eyvallah sağolun arkadaşlar. McMurat ayrıca tşk ederim kardeş eleştirilerini dikkate alırız sağolasın.
Ferman sağol baba tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 31, 2008, 12:33:35 ÖS » |
|
Valla beyler gerçekten beğendim güzel olmuş backler bence gayet güzel,en çok sonsuzun okuyuşunu beğendim ama hekim ve ede nin okuyuşu da güzel sonsuz biraz daha öne çıkmış,hekimin nağmeleri de ayrı bi tat katmış  tebrikler beyler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2008, 12:36:24 ÖS » |
|
Valla beyler gerçekten beğendim güzel olmuş backler bence gayet güzel,en çok sonsuzun okuyuşunu beğendim ama hekim ve ede nin okuyuşu da güzel sonsuz biraz daha öne çıkmış,hekimin nağmeleri de ayrı bi tat katmış  tebrikler beyler... Eyvallah kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2008, 01:51:30 ÖS » |
|
hehehe ilk yorum benden o kadar merak ettim ki dinlemedem çıkmadım siteden sözler çok güzel sonsuz ve ede süpersiniz  hekime sölemiştim yorum kötü olcak die  (ama sende iiysin ya kötü bi yorum yapamıyom) bu arada beat çok güzel kapak hakkında yorum yapmicam 10 num olmuş emeğinize sağlık  bu yorumu zaten birlikte yapmıştık katılıyorum... çok güzel olmuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2008, 03:20:24 ÖS » |
|
Sonsuzun nağmeli girişi ve versesi sağlam ve güzel..Edenin verse güzel harbi. backler de çok hoşş..ama nağmeli kısmı hariçç..nagmeler daha guzel okunabılırdı..Hekim in versesinin giriş kızmı çok güzel.. çok saglam..nagmelı kısmıda güzel.
Genel olarak parça noterrror ismine yakışmış.. Tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 31, 2008, 03:24:46 ÖS » |
|
güzel şarkı en ii giren sonsuz olmuş bir kaç yerde hafif oynamalar yapmışsınız oraları pek begenmedim güzel güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2008, 10:14:37 ÖS » |
|
Şarkı güzel olmuş..Daha iyi işler çıkacağına da eminim..YoLunuz açık olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2008, 07:44:55 ÖÖ » |
|
yeni bir tarz denemişsiniz. güzel olmus Kızmayın ama en cok sonsuzu begendim. Hekim ve E-D 'e abimde süper
respect Noterror
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2008, 10:44:52 ÖÖ » |
|
çok iyi bir track olmuş gerçekten, keyifle dinletiyor kendini... üçünüzüde kutlarım... sonsuz gittikçe yükselio tebrik ederim... ede çok iyi girmiş bence şarkıya... hekim in verse çok hoşuma gitti, söyleyişini de bi o kadar iyi ve Tigris e de katılıorum hekim in nagmeli söyleyişi hoş bi hava katımış... başarılar tekrardan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2008, 06:32:55 ÖS » |
|
kardes walla 10 numara olmus ceske elden gelsede daha ıyılerınıde bız yapsak ama su anlık bızde sıtelerde ıdare edıoz ama olsun bır gun sesimizi duyarlar o zaman bız koparız  : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2008, 07:12:01 ÖS » |
|
beat çok güzel olmuş sonsuz iyi girmiş... git gide gelişiyor ede de güzel girmiş ama ynamesini beğenmedim hekim de dialoglar gibi girmiş içten güzel o faşizm kelimesi bi sağ bi sol olması iyi olmuş.. beatin güzelliği hepinizi bastırıyor ağalar  (şaka bi yana bana bi tane bulun la ) selam ettim ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 02, 2008, 09:27:36 ÖÖ » |
|
Yorumlar için bütün arkadaşlara tşkler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 04, 2008, 06:20:15 ÖS » |
|
Yorumlar için bütün arkadaşlara tşkler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2008, 08:36:25 ÖS » |
|
bnce kötü olmuş..nameli söyleişler gitmemiş sanki sesinize...bn dinlerken sıkıldım şahsen...daa iilerini yapacaınızdan şüphem yok çünkü gayt gzl melankolik tracklerinz var...ayrıca paylaşım için tskler  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 08, 2008, 04:07:07 ÖS » |
|
Ustam şehir dışındayım Adana'nın ufak bir ilçesinde. Burda int cafe var fakat hiç kulaklık bulamadım. Bu yüzden parçayı dinleyemedim. Fakat uzun süredir NOTerror dinlememiştim Özlüyorum ama dinleyemiyorum . İnşaallah en yakın zamanda dinleyip tekrar yorum yazarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|