Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey  (Okunma Sayısı 669 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ede
Administrator
Share Rapper

Üye No : 1
     Yas : 23
     Konu : 325
Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 10, 2009, 12:27:54 ÖÖ »

Diyarbakır'ın En İyi Gruplarından Biri Olan TahribatRulez Grubunun Kurucusu Olan Punisher Punita, '' Beni Anlatan Birşey '' Adlı 2.Albümüyle Dinleyicilerinin Karşısına Çıkıyor.

Diyarbakır'ın En İyi Gruplarından Biri Olan TahribatRulez Grubunun Kurucusu Olan Punisher Punita, '' Beni Anlatan Birşey '' Adlı 2.Albümüyle Dinleyicilerinin Karşısına Çıkıyor.Prodüktörlüğü ve Mix-Mastering İşleri Kendisine Ait Olup ; Albümde Belagat,Junusz,Nakris,Çeçim,Arafh,Baskan ve Tehdit İle Featleri Bulunmaktadır, Albüm Coverları Katman Graphic'e Aittir. İyi Dinlemeler...

Raptela Serverinden İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey
« Posted on: Şubat 10, 2012, 03:25:07 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Etiket: Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey mp3, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey indir, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey mp3 indir, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey dinle, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey download, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey full albüm, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey resimleri, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey hakkinda, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey izle, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey videosu, Punisher Punita - Beni Anlatan Birşey msn eklentisi, sarki sözleri
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
G-Flow - Beni Bana Sor
Videolar
ErtCey 9 1269 Son Mesaj Şubat 05, 2008, 10:16:13 ÖS
Gönderen: dj*orginal
SAGOPA KAJMER &KOLERA -İKİMİZİ ANLATAN BİRŞEY
Şarkı Sözleri - Lirikler
Punısher 4 891 Son Mesaj Haziran 29, 2008, 01:34:53 ÖS
Gönderen: berra_rapinthegirl
Rap Yaparak Ders anlatan Dershane Müdürü (Rap Eğitimi Dersi)
Türkçe Rap
_MaZo_ 12 2086 Son Mesaj Eylül 14, 2009, 01:35:27 ÖÖ
Gönderen: dawetsizmisafir
Tahribat Rulez (Punisher & Belagat) - Devrik CümLeLer Albüm Full 2009
Türkçe Rap
EmriBeLAGat 2 669 Son Mesaj Ocak 28, 2009, 11:50:43 ÖS
Gönderen: EmriBeLAGat
Hiphop tarzı beat değişik birşey
Beat indirme merkezi
Ede 0 1167 Son Mesaj Mart 21, 2011, 10:08:17 ÖÖ
Gönderen: Ede

Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tag I Rapçi iletişim I Türkçe Rap Haberler I izle - Rap Video izle I Röportaj I Biyografi I Yabancı Dilde Rap I Graffiti I Break Dance I Deejey Sound - DJ I Organizasyon ve Konserler I Türkçe Rap Mp3 indir I Türkçe Rap Full Albüm I Rap Music I Yabancı Rap Full Albümler I Video I Rapçi Resimler I Lirik - Şarkı Sözü I Sizden Gelen Albümler I Sizden Gelen Mp3 I Kayıt Alma Teknikleri I Beat indir I Amator Dj I Lirikleriniz I Free Style - battle - Atışma I A.p.o Tüm Parçalar I Haberler I Siyaset ve Gündemdeki Olaylar I Forum