Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular:

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ritmik - Soyut Bakışlar  (Okunma Sayısı 12253 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
susmaz
Hard Rapper

Üye No : 249
Üyelik Bilgileri
« : Haziran 28, 2008, 07:47:02 ÖS »

ArkadaşLar..Ritmik ilk E.p'sini Çıkardı...Umarım Begenirsiniz..Keyifli Dinlemeler...

Track List

01 - İntro

02 - Ritmik - Soyut Bakışlar   

03 - Ritmik Feat.mCsusmaz - Gayri İhtiyari

04 - Ritmik Feat.Alpay - Kayboluşlar Cenneti

05 - Ritmik - Figüran Ben

06 - Ritmik Feat.Hekim - Sancı Alemi

07 - Ritmik Feat.mCsusmaz - Sonsuzluğun Tarlası

08 - Outro

http://www.dosya.cc/Ritmik-SoyutBak__lar.rar.html

http://rapidshare.com/files/125667035/Ritmik_-_Soyut_Bak__305___351_lar.rar.html
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 08:21:09 ÖS Gönderen: TheZodiacRapper » Kayıtlı
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ritmik - Soyut Bakışlar
« Posted on: Şubat 10, 2012, 02:22:06 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Etiket: Ritmik - Soyut Bakışlar mp3, Ritmik - Soyut Bakışlar indir, Ritmik - Soyut Bakışlar mp3 indir, Ritmik - Soyut Bakışlar dinle, Ritmik - Soyut Bakışlar download, Ritmik - Soyut Bakışlar full albüm, Ritmik - Soyut Bakışlar resimleri, Ritmik - Soyut Bakışlar hakkinda, Ritmik - Soyut Bakışlar izle, Ritmik - Soyut Bakışlar videosu, Ritmik - Soyut Bakışlar msn eklentisi, sarki sözleri
E.Tigris
Hard Rapper

Üye No : 2722
     Yas : 20
     Konu : 26
Ferman padişahınsa dağlar bizimdir...
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2008, 07:55:57 ÖS »

dinliyorum.bikaç kez dinledikten sonra yorum yapıcam ama şimdiden süper Peynir
theking
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2008, 08:33:14 ÖS »

Hayırlı olsun..
Ferman
Hard Rapper

Üye No : 3134
     Konu : 25
Ferman Ebret - Newroz Records
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2008, 08:38:42 ÖS »

HayırLı UğurLu oLsun..
TEMPLER
Share Rapper

Üye No : 1188
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2008, 08:47:47 ÖS »

sancı alemine bayıldım aslında 4 aydır bayılıyorum Peynir Peynir Peynir

süpersin ritmik aga  yorum yapacam da ikinci parça 3. parça diğerleri hepsini sevdim

hepinizin ellerinize sağlık ismerika adına Göz Kırp iyiki eski parçalara bi daha girmişsiniz ama sancı aleminin ilkini daha çok sevmiştim neyse bu kadar yeter.... darısı benim de başıma.... haydi allaha emanet olun...

respect .....
alpay
Hard Rapper

Üye No : 3217
     Yas : 22
     Konu : 9
ADIM HİPHOP
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2008, 08:53:11 ÖS »

aga biraz gec kaldım kusura bakam anca eve vardım yoksa ilk yorumu ben yazacaktım neyse zaten yanındaydım albüm süper olmus her parca birbirinden güzel yani senden beklediğimde buydu !!! solo parcaların 2 sinide cok beğendim ... featlerde güsel featlerde emeği gecen herkeze cook tesekürler PESGANG adına neyse yeniden tebrikler  .. ALPAY kardesin slm eder !!! Gülümseme
ha-rap
New Rapper
*

Üye No : 1254
     Yas : 23
     Konu : 0
Ölümüme sebeb oldu,geldi melek aldı canımı
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2008, 09:08:27 ÖS »

albümün süper olmuş valla dinledikçe dahada değer bulan bi albüm başarılar 

bide iyi tatiller erken gel kendini fazla özletme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme

herkese slmlar
Mc-ZebaN
Hard Rapper

Üye No : 688
     Konu : 6
PesGang Record'Z
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2008, 09:09:02 ÖS »

Albümün hayırlı olsun Adil'im..
Tek tek yorum yapacam biraz uzun olacak ama.. (:

İntro                             : Giriş güzel..Süper bi flex..Söylenecek pek de bir şey yok zaten.. (:
Soyut Bakışlar            : Ritim süper..melodilerle dans buna denir..Lirikler çok sağlam.Etkileyici bir parça..insanı sürüklüyor..
Gayri İhtiyari                : Nakaratı sanırım herkes ezberleyecek, ki zaten daha önce dinleyenler ezberlediler bile..Mc-SusmaZ' da süper girmiş zaten..İki Mc'de çok sağlam iş çıkarmışlar..
Kayboluşlar Cenneti : E.p' de fawori parç..... Gülümseme Ritmik' in verse süper..Nakarat Gayri İhtiyari gibi ezberlenecek sanırım..Alpay'a zaten söylenecek bi şey yok..Girişi süper..ses tonu güzel..güzel kapatmış parçayı..E.p'nin göz bebeği zatn bu parça bana göre.. ((:
Figüran Ben                  : Bir solo parça daha..Giriş çok güzel..Bu parçada da yine nakarat dikkat çekiyor..Lirikler yine sağlam..Genel olarak güzel parça..
Sancı Alemi                  : Hekim' in verse hemen dikkati çekiyor..Ses tonu ilginç ve harika! Hekim'in lirikleride güzel..Nakarat'ı söylemeye gerek yok zaten.. (:
Sonsuzluğun Tarlası : Bu parçayı dinlemeyen yok herhalde forumda..Açıklamaya gerek duymadım.. (SÜPER)
Outro                             : Klasik bir outro..İnsanı dinlendiriyor.. (:

Albüm genel olarak melankoli parçalardan oluşuyor..Hatta hepsi melankolik trackler diyebiliriz.. (:
E.p' de nakaratlar dikkat çekiyor..Hepsi süper..
Zaten liriklerine diyecek bir şey yok..Kalemin çok sağlam..
Tbrikler Kardeşim..Tekrar Hayırlı Olsun..
E.Tigris
Hard Rapper

Üye No : 2722
     Konu : 26
Ferman padişahınsa dağlar bizimdir...
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2008, 09:21:40 ÖS »

intro muhteşem fakat parça parça girildiği belli oluyor ve biraz rahatsız ediyor kulağı...rito o kadar hızlı okumuş ki orası uydurulamamış sanırım Gülümseme
Soyut Bakışlar dan aklımda kalan ''hafif fırça darbelerimi vurdum şimdi hayata'' gelen ilhama bak Gülümseme
Gayri ihtiyari ve Sonsuzluğun Tarlasına yorumlarımı önceden yapmıştım zaten bence albümün en sağlam 2 parçası...
Kayboluşlar Cenneti nakarat muhteşem olağan üstü Sonsuzluğun tarlası,Gayri ihtiyari ve Kayboluşlar cennetinin nkaratlrı favorim...bu arada alpay da gerçekten sağlam girmiş...
Figüran ben''Karabasan bu kainatta ben kumandan Che yi özlerim'' ilk dinleyişte bile kendini ezberletiyor...
Sancı Alemi'nin nakaratını dinlediğimde çok sevmiştim son halini de çok beğendim beat nakarat için çok uygun ama verselerde daha değişik bişey olsaydı keşke ama tabi bu rito nun elinde olan bişey değil Gülümseme
son olarak outro müziği gerçekten çok güzel ilk dinlediğimde bi kadın sesi duydum sanki hoşgeldiniz falan diyordu sonra dinle dinle bulamadım acaba nerden geldi o ses :S bulmaya çalışıyorum hala umarım bulurum..albümü dinler dinler yorum eklerim .
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...Urfa undeground adına muhteşem bir çalışma...

« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 09:24:08 ÖS Gönderen: E.Tigris » Kayıtlı
D J F A T I H
Hard Rapper

Üye No : 546
     Konu : 96
Remix is Life
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2008, 09:42:01 ÖS »

valla daha albumu yenı ındırıyom dınledıkten sonra yorumu yaparım rapci Gülümseme
ama kapak guzel olmus . . .
TheZodiacRapper
Share Rapper

Üye No : 4
Two Beer Or Not Two Beer (W.Shakesbeer)
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2008, 09:45:40 ÖS »

Öncelikle hayırlı olsun Ritmik ve Urfa UnderGround için... Emeği geçen herkese teşekkürler. Yorumları sıcağı sıcağına albümü bir yandan dinleyip yazıyorum..

Intro: Acapella olması çok iyi olmuş, flex yeteneğini iyice ön plana çıkarmışsın böylece. Sondaki kapı efekti de renk katmış.

Soyut Bakışlar: Genel tarzını yansıtan sağlam bir solo olmuş.

Gayri İhtiyari: İlk dinlediğimde parçayı koparan nakarat demiştim. Ama verseler de çok iyi hem Ritmik hem de Susmaz'ın.

Kayboluşlar Cenneti: Tam bir aşk şarkısı olmuş Gülümseme İki mcde çok iyi ama Alpay'ın dinlediğim 3 şarkısı da aşk üzerine biraz farklı konularda da yapsın yau Gülümseme Nakarat gene muazzam...

Figüran Ben: Çok içten bi parça olmuş, özellikle 2. verseü ben çok beğendim. Ama bazı yerlerde fazla yavaşlamışsın sanki.

Sancı Alemi: Gene konu güzel, sözler güzel soft-melankolik bir parça olmuş. Hekim de çok iyi ztn..

Sonsuzluğun Tarlası: Albümdeki favori parç... diyebilirm. Bi çok kişi için de öyle olacaktır.. İki mcde tam performansla yazmış ve okumuş. Nakarata bişey demiyorum artık..

Outro: Melodiyi bi yerlerden hatırlıyorum sanki ama çıkaramadım Gülümseme Sözlü olmadığı için çok bi yorum yapamiyacam...

Genel itibariyle ilk albüm için çok sağlam olmuş. Herkes de öyle olmasını bekliyordu.. "Ritmik" hakkında fikir kazandıran bir albüm. Zaten çoğumuzun rap yapmaktaki amacı bu; karşı tarafa bizden bişeyler verebilmek.. Bir iki tane de hareketli parça olabilirdi.. Ritmiği çok içten tebrik ediyorum..

Ayrıca sanırım herkes farkındadır, Urfa'dan çıkan her yeni albüm öncekinin üstüne birşeyler koyarak çıtayı yükseltiyor. Trackler de aynı şekilde..Çoğunlukla her arkadaşımız yeni bir şarkı yaptığında "öncekilerden daha iyi" diyoruz.. Yani genel olarak hızlı bir gelişme sürecindeyiz. Bir sene önceki Urfa Underground'la şimdiki arasında dağlar var... Ve ben inanıyorum ki ileri ki zamanlarda Urfa rap seviyesinde İzmir, Ankara, Mersin, gibi kentlerle yarışacak...Tabi bunlar için herkesin birbirine içten destek olması lazım. Klişe bir deyiş olacak ama destek olmasa bile köstek olmaması lazım.. Nedeni de çok basit; Urfa'da bize bizden başka destek verecek adam yok.. Bazen ufak tefek kırgınlıklar, kızgınlıklar olabilir ama bunlar büyütülmemeli ve iki kişi arasında kalmalı. Zaten rapi doğru dürüst takip edip dinleyen kaç kişi var ki? Biliyosunuz bazen iki kişi arasındaki sorunlar şarkılarda da işlendi.. Ama inşallah bundan sonra böyle durumlar asgari seviyede olur.. Tamam rapte mücadele ruhunun da önemli bir yeri var ama şu an için X'in Y'yi yenmesinin zerre kadar önemi yok ve işlenecek o kadar çok başka problemler, konular var ki... Sadece bize zarar verir bu tür şeyler. Biz bölünürüz, bizden başka kimse de ne olup bittiği hakkında bi fikir sahibi olmaz. Herneyse çok konuştum Gülümseme Ritmik tekrar hayırlı olsun albümün kardeşim.. Herkese sevgi ve saygılar...
nymph
Hard Rapper

Üye No : 3405
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2008, 10:07:53 ÖS »

öncelikle tebrik ederiorum ve hayırlı olmasını diliyorum...
şarkılara gelince ''Kayboluşlar Cenneti'' ve ''Sanci Alemi'' çok çok güzel olmuş, bu şarkılara feat giren arkadaşlarda çokk iyi gerçekten tebrikler... Diğer şarkılarda çokk hoş ve hemen hemen bütün şarkıların nakaratları akılda kalıcı olmuş... introdaki flexde çok iyi ...
başarılarının devamını dilerim...
susmaz
Hard Rapper

Üye No : 249
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2008, 10:17:17 ÖS »

Rito Naber Layn Gülümseme) Hadi Hayırlı olsun Bro..Valla Süper Bir Albüm oldu...Senin Çalışmaktan Mutluyum...Kalemin Gibi Kişiliğinde Saglam...kardeşim söyleyecek söz bulamıyorrum albüme...ki zaten arkadaşlar...söylenecek herşeyi yazmışlar...emeği geçen herkese tşkler..mCsusmaz......
Sonsuz
Administrator
The Quality Rapper

Üye No : 52
     Yas : 21
     Konu : 62
TıN ReCoRD'z
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2008, 10:34:18 ÖS »

Selam Albümün Hayırlı olsun aga..
Direk yorum atıyım. Gülümseme

İntro : Gayet güzel...Flex oturmuş.Kapı sesi de muhteşem.
Soyut bakışlar : Girişte Perde arkasına kadar olan yer sagopanın sesine çok benziyor.Ondan sonrası senin sesin zaten Gülümseme Her zamanki parcalarda olan ses yani Gülümseme Sözler sağlam Ritim Ritmik.
Gayri ihtiyari : Nakarat güzel ezberlenilecek nak.Versende sözler sağlam ritim  tekrar ritmik...susmaz'a gelince nak'dan sonra evet o benim kelimesi altta kalmış gibi geldi.Sözler sağlam...Güzel parca olmuş Dilinize sağlık..
Kayboluşlar cenneti : Ritmik versen sağlam denilecek bişi yok...Alpay'a gelince gayet güzel versen ritim'e bişey demiyorum.Güzel parca..Dilinize sağlık...
Figüran ben : Güzel parca.Nak.'ta güzel 2.Versen akmış daha güzel olmuş.Diline sağlık Gülümseme
Sancı alemi : Önceden de dinlediğim bir parca halen de dinliyorum.Bir yerde ritmik ritim için herhalde az bişi boş bırakmış.Sağlam parca ikinizde güzel girmişsiniz.Sözler sağlam.Dilinize sağlık...
Sonsuzluğun tarlası : Nak.sağlam.Ezberleniyor şuan Gülümseme Sözler de sağlam...susmaz versen sağlam sözler ritim sağlam..Dilinize sağlık...

Albüm güzel ve Urfa'da ilk güzel melankolik albüm olmuş.Rapine sağlık.Ft'ler de sağlam...
Başarılarının devamı dileğiyle...!
Hekim
Urfa Style
Hard Rapper

Üye No : 1282
     Yas : 22
     Konu : 17
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2008, 08:44:18 ÖÖ »

Albümü indirdim rahat kafayla dinlemek bi türlü kısmet olmadı dinleyince yorumu yazacam. Hayırlı olsun albüm ritocum.
Orjin Era
New Rapper
*

Üye No : 2549
     Yas : Yok
     Konu : 1
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 29, 2008, 11:48:44 ÖÖ »

hayırlı olsun.. hala inmedi bekliyorum..Gülümseme
Mengligiray
Share Rapper

Üye No : 1175
     Konu : 147
free olmayan style
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2008, 12:20:22 ÖS »

açıkcası albümü dinledim de hani bi şarkının bir yeri güzel olmamış olsunda forumda yazacak birşeyler olsun diye düşündüm.Fakat bulamadım Gülümseme çok güzel olmuş. favori şarkım sonsuzlugun tarlası. rap ine saglık bayım...
Ferman
Hard Rapper

Üye No : 3134
     Konu : 25
Ferman Ebret - Newroz Records
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2008, 12:26:36 ÖS »

Ritmik a.k.a Epigramist Gülümseme  S.a Aga
Albüm DeğerLendirmesi : Tam BekLediğim Gibi OLmuş yani sana yakışan bişey olmuş .. İlk değil sanki yıllardır albüm yapıyrsun Peynir Sana  ve Urfa Underground 'a hayırlı uğurlu olsun.. Dün geceden beridir dinliyorum albümü Göz Kırp
Şarkılara  gelince ....
İntro : Muazzam bi flex yani Türkiye de bile sayılı flexlerden biri. Ama canlı okuduğun zaman çokı daha hoşuma gitmişti söyliyim Peynir
Soyut BakışLar : Nakarat yine süper verseleride çok beğendim.. tbrkler kardeşim..
Gayri İhtiyari: Daha Önce de dinleyip yorumumu yapmıştım. Nakaratlar açısından Favorim.. Süper Bi Nakarat.. Versede çok sağlam. Susmaz a geLince.. şarkıyı dinlediğim gibi ezberledim Gülümseme süper gerçekten ..
Kayboluşlar Cenneti: Sanırım albümdeki favorim bu olmalı. bunda da Alpayın payı oldukça fazla Gülümseme Nakaratta süper. En beğendiğim şarkının girişiydi
Figüran Ben: Karabasan bu kainatta ben Kumandan Che yi özLerim Gülümseme ÖnceLikLe Duygularıma Tercüman olduğun için tşkler kardeşim Göz Kırp Parça Tek KeLimeyle  Müthiş.. özellikle 2. ve 3. verseler koparmışsın resmen..
Sancı Alemi: Bana Göre aLbümün en zayıf parçası olmuş.. yani gene süper bi parça ama diğerlerin yanında biraz altta kalmış(bana göre ama)
SonsuzLuğun TarLasında: Sanırım Bu Şarkıyı da DinLemeyen KaLmadı valla ben kendim msn deki herkese yolladım rap dinleyen ve ya dinlemeyen herkes çok çok beğendi.. Şuan da Nakaratı nı Urfa ve çevresinde ezbere bilmeyen kimse kalmadı Peynir Rito ve Susmaz yürekten tbrkler
Outro: Zodiac ın dediği gibi klasik bi outro. Ben daha değişik bişey bekliyordum açıkçası.. Ama hoş bi müzik olmuş.. tbkler..

Son olarak Urfa Underground Ritmik ve Ritmik gibi  Mclere Sahip olduğu için çok şansLı Gülümseme albümünü ve seni yürekten kutlarım.. Rapin daim olsun kardeşim.. selamlar Göz Kırp
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 12:36:20 ÖS Gönderen: Ferman » Kayıtlı
Sanji
MOD
Hard Rapper

Üye No : 1277
     Konu : 75
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2008, 12:33:07 ÖS »

01 - İntro:çok güsel ve anlamlı sözlerle harika bir flex omuş seni tek melankolik görenleri hayal kırıklığına uğratman çok hoşuma gitti başarılarının devamını dilerim

02 - Ritmik - Soyut Bakışlar :dinlediğim en güsel melankolik beat e bu kadar güsel ve dikkat çekici sözler yazılmış bir barça, vazgeçilmezlerim arasında zamanla terini alacaktır dinledikçe daha güselleşiyor bakış açımda daha büyük bir anlam taşıyor zaman dene bu şaçmalık bu şarkıda anlam kazanıyor verdiğin emeğe sağlık kalemin hergün dahada parlıyor belki yeni bir mum bulacak insanlar çöken karanlığa... çok güsel bir emeğin meyvesi saol paylaştığın için

03 - Ritmik Feat.mCsusmaz - Gayri İhtiyari:beat birkere mükemmel sende ritmi baya bir iyiy tutumuşsun ama ses tonun nakarata ve şarkıya güselbir anlam ve duygu yoğunluğu katıyor(özlellikle vurgularda back olmaması çok güsel olmuş)çok beğendim senin verseni ve nakaratını ezberledim be ama susumazın girişi çok güsel diyemeyeceğimde ritim çok güseldi bak sözlerde birbiriyle bağlantılı konu bütünlüğü var güsel bir parça olmuş emeğinize sağlık

04 - Ritmik Feat.Alpay - Kayboluşlar Cenneti:bu şarkıya tek kelimeyle "mükkemel" demekten başka bişi yok ikiside çok güsel birişler ve ritimler manyak albümde en beğendiğim parça oldu ve olacakta

05 - Ritmik - Figüran Bengüsel bir parça olmuş ama ben en çok nakaratı beğendin duygusal bir müzik beatin okadar duygu yuüklüki insan hatıralarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor ben öle hissettimyani ritim beat ve verseler ve nakarat biribirini tamamlayan bir puzzle nin parçaları gibi tamalıyor yani nedenebilirki

06 - Ritmik Feat.Hekim - Sancı Alemi: çok güsel bir nakaratttan sonra harika sözlerden oluşmuş bir verse girmişssin özlelikle şu söz(ebediydim evelden gelirdim ezelden söylerdim şarkılar belki gazelden sözlerim geçerdi melek yüzlü güzelden) işte benim ençok beğendim söz oldu [bu şarkıda] birde hekimi çok beğenmekle birlikte şarkıya ani girişi olmamış gibi geliyor kulağa yani duygusal ve bası yüksek olmayan bir beate ani bir giriş güsel durmasada yinede sonra güsel bir telafi etmiş son sözlerini ve o asi vurgularını çok beğendim

07 - Ritmik Feat.mCsusmaz - Sonsuzluğun Tarlası
nakarat baya bir eğlenceli ama tuhaf bişi olmuş sanki o sözlerde "s" harfi müziğin etkisiyle "t" gibi çıkıyor (özellikle satırlarımda sözü baya bir kulağa batıyor. Ama tüm şarkıya mal etmek bunu olmaz çok güsel bir verse olmuş  ben bu şarkında susmaz[SMZ]ı daha çok beğendim sözleri ve ritim tutuşu çok güsel emeğinize sağlık engüsel featiniz diyebilirim
teşekkürler
08 - Outro : çok mükemmel bir beat valla harika olmuş albümün outrosu  beğendim yanlız  çok duygusal oluşu beni üzdü ayrıldığım sevgililer geldi aklıma  Ha?

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim paylaşana [SMZ] ÇOK TEŞŞEKKÜRLEEER mxte ve PESGANG record a çok teşekkürler böle bir albümü dinlettiğiniz için sonsuz thankslar sevgiler saygıla Şokta [(biraz abarttımmı ne)] Sırıt Göz Kırp
Paradigmanın feryadı
MOD
Share Rapper

Üye No : 563
     Yas : 21
     Konu : 159
Dağlarda ölenlere kızmayın
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2008, 01:50:43 ÖS »

Urfa underground ta albümünü en çok beklediğim mc idi. bekleyişim nihayet sona erdi.
 Albümün tümü çok güzel oldu. ama soyut bakışlar,intro ve sonsuzluğun tarlasını daha çok beğendim...
                Feat konusunda daha geniş bir katılım bekliyordum. saygılarla...       
neodim
New Rapper
*

Üye No : 2884
     Yas : 18
The One
Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2008, 02:45:01 ÖS »

hayırlı olsun ...
rito
Hard Rapper

Üye No : 1331
SELAM herkese kalplerdeki RAP odaklı merkeze
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2008, 02:45:05 ÖS »

arkdşlarım yorumlar için herkese çok teşekkür ...
bi kaç noktaya değincem.
urfa dışına zamansız çıkmam nedeniyle TİGRİS/FERMAN ve ZEBAN featleri kaldı.ki çok istiodum.kısmet değilmiş diyelim.
başka bi nokta outrolarda sözsüz beat koymayı ben de pek sevmem ama gerçekten zaman çok dardı.ondan böyle bişi yaptık.son rütüşlardı artık.ve son gündü...
velhasıl kelam öyle ya da böyle bitirdik albümü.
tekrardan albümde emeği geçen herkese ve albümü dinleyen herkese çok teşekkür.
sLMLar Göz Kırp

YaNkI
Good Rapper
**

Üye No : 612
     Konu : 1
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2008, 03:34:27 ÖS »

KarDEşim hayırLı oLsun...Şehir dışındayım,teLefon hatLarımı kaybettim ve neTe yEni giriyorum o yüzDen gEciktim,nEyse konu bu değiL : ))

İntro,çok iyi bir giriş oLmuş,tam yERinde süPER Göz Kırp..Gayri ihtiyari,Eminim hErkez gayri ihtiyari bir şEkiLde dinLiyordur parÇayI..bağımLıLık yapıyor Göz Kırp ( mC susmaz'a da teşekkürLer..) KayboLuşLar Cenetti,kEndini kaybEdiyorsun bu parçayı dinLerken.NağmeLer,meLodik keLimeLerin üzErinde gezinen sEyyahLAr Göz Kırp Çok HOş..( tEşekkürLEr aLpay )..Figüran Ben,Diğer parçaLardaki müstesnaLığa rağmEn (ki bu da öyLe bir parçA) bu aLbümdeki en hoşuma gidEn parÇA,şarKı ismi de Lyricteki ruhLa mükemmel bir çift oLuşturmuş,hErzaman dinLeyeceğim bir parça;).. SAncı aLEmi,inSanın o ALemde yaşayası gEliyor..Nakarattaki nağmeLer,versedEki vurguLar çok hoş...Hekim de SancıLara hEkim oLmuş..(hEKim'e de teşekkürü borç biLirim)..SonsuzLuğun tarLAsı,Albümün sOnuna gELdiğim için üzgünüm ama hakkaten tarLaya ektiğin duyguLar,emek..vs.. oLdukça yeşiL ve fErah ürünLer Göz Kırp..Susmaz bu parÇada da ayrı bir ahEnk oLmuş..(Tekrar teşekkürLer Susmaz..)Outro,Değişik ve hoş bir düşünCe.GüzELim 7 parçAdan soNra güZElim bir müzik ruha ayrı bir haz vEriyor...süPEr.!  Ben Kendi adıma Çok çok tebrik ediyor ve böyLe güzEl bir aLbümü bizE sunduğun için teşekkür ediyorum..Hep birLiktE yERin Daha da aLtına... sELam ettim...PESGANG RECORDS Göz Kırp (Urfa uNdERgrouNd)   YaNkI! Göz Kırp
rito
Hard Rapper

Üye No : 1331
SELAM herkese kalplerdeki RAP odaklı merkeze
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 29, 2008, 03:38:58 ÖS »

Gülümseme vay be ... ne yorum ama ... saol kardeşim ... yorumuna özel yorumlar gelmeli bence (susmazın sözü) ...
SLM olsun YANKI aka YABANCI Göz Kırp
sinem
New Rapper
*

Üye No : 1765
     Konu : 4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2008, 07:25:32 ÖS »

Tam manasıyla  beklediğimin  fazlasını yapmışsın tebrikler. .Etkileyici bir albüm olmuş. Umarım yolun açık olur.
Sözler,lirik,beat ve sen müthiş bir uyum sağlamış.
Sonsuzluğun Tarlası ve Gayri İhtiyari favori parç... Gülümseme
Kapakta süper..
Unutmadan introdaki kapı efekti de ayrı bir hava katmış albüme..
Ellerine sağlık
Başarılarının devamını bekliyoruz Gülümseme
Etiket:
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Ritmik Feat.mCsusmaz - Titrek Sayfa
Demolarınız
susmaz 23 2436 Son Mesaj Temmuz 20, 2009, 05:59:00 ÖS
Gönderen: Brandon
Ritmik Feat.mCsusmaz - Duygu Göçü
Demolarınız
susmaz 10 1354 Son Mesaj Aralık 05, 2007, 11:50:16 ÖS
Gönderen: rito
Tersane Crew - Ritmik Türk Şiirleri
Röportajlar
MaZo-T 3 1203 Son Mesaj Mayıs 21, 2008, 08:40:24 ÖÖ
Gönderen: Ede
Ritmik ft. E.Tigris - AnLatıLmaz Hissiyat « 1 2 »
Demolarınız
Ferman 26 3105 Son Mesaj Mart 27, 2009, 12:47:44 ÖS
Gönderen: onakhotde
Disskontak(mCSusmaz&Ritmik&Yankı)
Demolarınız
E.Tigris 10 1278 Son Mesaj Mayıs 31, 2009, 12:57:35 ÖS
Gönderen: ESLİHA

Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tag I Rapçi iletişim I Türkçe Rap Haberler I izle - Rap Video izle I Röportaj I Biyografi I Yabancı Dilde Rap I Graffiti I Break Dance I Deejey Sound - DJ I Organizasyon ve Konserler I Türkçe Rap Mp3 indir I Türkçe Rap Full Albüm I Rap Music I Yabancı Rap Full Albümler I Video I Rapçi Resimler I Lirik - Şarkı Sözü I Sizden Gelen Albümler I Sizden Gelen Mp3 I Kayıt Alma Teknikleri I Beat indir I Amator Dj I Lirikleriniz I Free Style - battle - Atışma I A.p.o Tüm Parçalar I Haberler I Siyaset ve Gündemdeki Olaylar I Forum