|
|
 |
« : Haziran 28, 2008, 07:47:02 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 08:21:09 ÖS Gönderen: TheZodiacRapper »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Ritmik - Soyut Bakışlar mp3, Ritmik - Soyut Bakışlar indir, Ritmik - Soyut Bakışlar mp3 indir, Ritmik - Soyut Bakışlar dinle, Ritmik - Soyut Bakışlar download, Ritmik - Soyut Bakışlar full albüm, Ritmik - Soyut Bakışlar resimleri, Ritmik - Soyut Bakışlar hakkinda, Ritmik - Soyut Bakışlar izle,
Ritmik - Soyut Bakışlar videosu, Ritmik - Soyut Bakışlar msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2008, 07:55:57 ÖS » |
|
dinliyorum.bikaç kez dinledikten sonra yorum yapıcam ama şimdiden süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
theking
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2008, 08:33:14 ÖS » |
|
Hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2008, 08:38:42 ÖS » |
|
HayırLı UğurLu oLsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2008, 08:47:47 ÖS » |
|
sancı alemine bayıldım aslında 4 aydır bayılıyorum süpersin ritmik aga yorum yapacam da ikinci parça 3. parça diğerleri hepsini sevdim hepinizin ellerinize sağlık ismerika adına  iyiki eski parçalara bi daha girmişsiniz ama sancı aleminin ilkini daha çok sevmiştim neyse bu kadar yeter.... darısı benim de başıma.... haydi allaha emanet olun... respect .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2008, 08:53:11 ÖS » |
|
aga biraz gec kaldım kusura bakam anca eve vardım yoksa ilk yorumu ben yazacaktım neyse zaten yanındaydım albüm süper olmus her parca birbirinden güzel yani senden beklediğimde buydu !!! solo parcaların 2 sinide cok beğendim ... featlerde güsel featlerde emeği gecen herkeze cook tesekürler PESGANG adına neyse yeniden tebrikler .. ALPAY kardesin slm eder !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2008, 09:08:27 ÖS » |
|
albümün süper olmuş valla dinledikçe dahada değer bulan bi albüm başarılar bide iyi tatiller erken gel kendini fazla özletme  herkese slmlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2008, 09:21:40 ÖS » |
|
intro muhteşem fakat parça parça girildiği belli oluyor ve biraz rahatsız ediyor kulağı...rito o kadar hızlı okumuş ki orası uydurulamamış sanırım  Soyut Bakışlar dan aklımda kalan ''hafif fırça darbelerimi vurdum şimdi hayata'' gelen ilhama bak  Gayri ihtiyari ve Sonsuzluğun Tarlasına yorumlarımı önceden yapmıştım zaten bence albümün en sağlam 2 parçası... Kayboluşlar Cenneti nakarat muhteşem olağan üstü Sonsuzluğun tarlası,Gayri ihtiyari ve Kayboluşlar cennetinin nkaratlrı favorim...bu arada alpay da gerçekten sağlam girmiş... Figüran ben''Karabasan bu kainatta ben kumandan Che yi özlerim'' ilk dinleyişte bile kendini ezberletiyor... Sancı Alemi'nin nakaratını dinlediğimde çok sevmiştim son halini de çok beğendim beat nakarat için çok uygun ama verselerde daha değişik bişey olsaydı keşke ama tabi bu rito nun elinde olan bişey değil  son olarak outro müziği gerçekten çok güzel ilk dinlediğimde bi kadın sesi duydum sanki hoşgeldiniz falan diyordu sonra dinle dinle bulamadım acaba nerden geldi o ses :S bulmaya çalışıyorum hala umarım bulurum..albümü dinler dinler yorum eklerim . Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...Urfa undeground adına muhteşem bir çalışma...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 09:24:08 ÖS Gönderen: E.Tigris »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2008, 09:42:01 ÖS » |
|
valla daha albumu yenı ındırıyom dınledıkten sonra yorumu yaparım rapci  ama kapak guzel olmus . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2008, 09:45:40 ÖS » |
|
Öncelikle hayırlı olsun Ritmik ve Urfa UnderGround için... Emeği geçen herkese teşekkürler. Yorumları sıcağı sıcağına albümü bir yandan dinleyip yazıyorum.. Intro: Acapella olması çok iyi olmuş, flex yeteneğini iyice ön plana çıkarmışsın böylece. Sondaki kapı efekti de renk katmış. Soyut Bakışlar: Genel tarzını yansıtan sağlam bir solo olmuş. Gayri İhtiyari: İlk dinlediğimde parçayı koparan nakarat demiştim. Ama verseler de çok iyi hem Ritmik hem de Susmaz'ın. Kayboluşlar Cenneti: Tam bir aşk şarkısı olmuş  İki mcde çok iyi ama Alpay'ın dinlediğim 3 şarkısı da aşk üzerine biraz farklı konularda da yapsın yau  Nakarat gene muazzam... Figüran Ben: Çok içten bi parça olmuş, özellikle 2. verseü ben çok beğendim. Ama bazı yerlerde fazla yavaşlamışsın sanki. Sancı Alemi: Gene konu güzel, sözler güzel soft-melankolik bir parça olmuş. Hekim de çok iyi ztn.. Sonsuzluğun Tarlası: Albümdeki favori parç... diyebilirm. Bi çok kişi için de öyle olacaktır.. İki mcde tam performansla yazmış ve okumuş. Nakarata bişey demiyorum artık.. Outro: Melodiyi bi yerlerden hatırlıyorum sanki ama çıkaramadım  Sözlü olmadığı için çok bi yorum yapamiyacam... Genel itibariyle ilk albüm için çok sağlam olmuş. Herkes de öyle olmasını bekliyordu.. "Ritmik" hakkında fikir kazandıran bir albüm. Zaten çoğumuzun rap yapmaktaki amacı bu; karşı tarafa bizden bişeyler verebilmek.. Bir iki tane de hareketli parça olabilirdi.. Ritmiği çok içten tebrik ediyorum.. Ayrıca sanırım herkes farkındadır, Urfa'dan çıkan her yeni albüm öncekinin üstüne birşeyler koyarak çıtayı yükseltiyor. Trackler de aynı şekilde..Çoğunlukla her arkadaşımız yeni bir şarkı yaptığında "öncekilerden daha iyi" diyoruz.. Yani genel olarak hızlı bir gelişme sürecindeyiz. Bir sene önceki Urfa Underground'la şimdiki arasında dağlar var... Ve ben inanıyorum ki ileri ki zamanlarda Urfa rap seviyesinde İzmir, Ankara, Mersin, gibi kentlerle yarışacak...Tabi bunlar için herkesin birbirine içten destek olması lazım. Klişe bir deyiş olacak ama destek olmasa bile köstek olmaması lazım.. Nedeni de çok basit; Urfa'da bize bizden başka destek verecek adam yok.. Bazen ufak tefek kırgınlıklar, kızgınlıklar olabilir ama bunlar büyütülmemeli ve iki kişi arasında kalmalı. Zaten rapi doğru dürüst takip edip dinleyen kaç kişi var ki? Biliyosunuz bazen iki kişi arasındaki sorunlar şarkılarda da işlendi.. Ama inşallah bundan sonra böyle durumlar asgari seviyede olur.. Tamam rapte mücadele ruhunun da önemli bir yeri var ama şu an için X'in Y'yi yenmesinin zerre kadar önemi yok ve işlenecek o kadar çok başka problemler, konular var ki... Sadece bize zarar verir bu tür şeyler. Biz bölünürüz, bizden başka kimse de ne olup bittiği hakkında bi fikir sahibi olmaz. Herneyse çok konuştum  Ritmik tekrar hayırlı olsun albümün kardeşim.. Herkese sevgi ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2008, 10:07:53 ÖS » |
|
öncelikle tebrik ederiorum ve hayırlı olmasını diliyorum... şarkılara gelince ''Kayboluşlar Cenneti'' ve ''Sanci Alemi'' çok çok güzel olmuş, bu şarkılara feat giren arkadaşlarda çokk iyi gerçekten tebrikler... Diğer şarkılarda çokk hoş ve hemen hemen bütün şarkıların nakaratları akılda kalıcı olmuş... introdaki flexde çok iyi ... başarılarının devamını dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2008, 10:17:17 ÖS » |
|
Rito Naber Layn  ) Hadi Hayırlı olsun Bro..Valla Süper Bir Albüm oldu...Senin Çalışmaktan Mutluyum...Kalemin Gibi Kişiliğinde Saglam...kardeşim söyleyecek söz bulamıyorrum albüme...ki zaten arkadaşlar...söylenecek herşeyi yazmışlar...emeği geçen herkese tşkler..mCsusmaz......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2008, 08:44:18 ÖÖ » |
|
Albümü indirdim rahat kafayla dinlemek bi türlü kısmet olmadı dinleyince yorumu yazacam. Hayırlı olsun albüm ritocum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 29, 2008, 11:48:44 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun.. hala inmedi bekliyorum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2008, 12:20:22 ÖS » |
|
açıkcası albümü dinledim de hani bi şarkının bir yeri güzel olmamış olsunda forumda yazacak birşeyler olsun diye düşündüm.Fakat bulamadım  çok güzel olmuş. favori şarkım sonsuzlugun tarlası. rap ine saglık bayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2008, 12:26:36 ÖS » |
|
Ritmik a.k.a Epigramist  S.a Aga Albüm DeğerLendirmesi : Tam BekLediğim Gibi OLmuş yani sana yakışan bişey olmuş .. İlk değil sanki yıllardır albüm yapıyrsun  Sana ve Urfa Underground 'a hayırlı uğurlu olsun.. Dün geceden beridir dinliyorum albümü  Şarkılara gelince .... İntro : Muazzam bi flex yani Türkiye de bile sayılı flexlerden biri. Ama canlı okuduğun zaman çokı daha hoşuma gitmişti söyliyim Soyut BakışLar : Nakarat yine süper verseleride çok beğendim.. tbrkler kardeşim.. Gayri İhtiyari: Daha Önce de dinleyip yorumumu yapmıştım. Nakaratlar açısından Favorim.. Süper Bi Nakarat.. Versede çok sağlam. Susmaz a geLince.. şarkıyı dinlediğim gibi ezberledim  süper gerçekten .. Kayboluşlar Cenneti: Sanırım albümdeki favorim bu olmalı. bunda da Alpayın payı oldukça fazla  Nakaratta süper. En beğendiğim şarkının girişiydi Figüran Ben: Karabasan bu kainatta ben Kumandan Che yi özLerim  ÖnceLikLe Duygularıma Tercüman olduğun için tşkler kardeşim  Parça Tek KeLimeyle Müthiş.. özellikle 2. ve 3. verseler koparmışsın resmen.. Sancı Alemi: Bana Göre aLbümün en zayıf parçası olmuş.. yani gene süper bi parça ama diğerlerin yanında biraz altta kalmış(bana göre ama) SonsuzLuğun TarLasında: Sanırım Bu Şarkıyı da DinLemeyen KaLmadı valla ben kendim msn deki herkese yolladım rap dinleyen ve ya dinlemeyen herkes çok çok beğendi.. Şuan da Nakaratı nı Urfa ve çevresinde ezbere bilmeyen kimse kalmadı  Rito ve Susmaz yürekten tbrkler Outro: Zodiac ın dediği gibi klasik bi outro. Ben daha değişik bişey bekliyordum açıkçası.. Ama hoş bi müzik olmuş.. tbkler.. Son olarak Urfa Underground Ritmik ve Ritmik gibi Mclere Sahip olduğu için çok şansLı  albümünü ve seni yürekten kutlarım.. Rapin daim olsun kardeşim.. selamlar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2008, 12:36:20 ÖS Gönderen: Ferman »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2008, 01:50:43 ÖS » |
|
Urfa underground ta albümünü en çok beklediğim mc idi. bekleyişim nihayet sona erdi. Albümün tümü çok güzel oldu. ama soyut bakışlar,intro ve sonsuzluğun tarlasını daha çok beğendim... Feat konusunda daha geniş bir katılım bekliyordum. saygılarla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2008, 02:45:01 ÖS » |
|
hayırlı olsun ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2008, 02:45:05 ÖS » |
|
arkdşlarım yorumlar için herkese çok teşekkür ... bi kaç noktaya değincem. urfa dışına zamansız çıkmam nedeniyle TİGRİS/FERMAN ve ZEBAN featleri kaldı.ki çok istiodum.kısmet değilmiş diyelim. başka bi nokta outrolarda sözsüz beat koymayı ben de pek sevmem ama gerçekten zaman çok dardı.ondan böyle bişi yaptık.son rütüşlardı artık.ve son gündü... velhasıl kelam öyle ya da böyle bitirdik albümü. tekrardan albümde emeği geçen herkese ve albümü dinleyen herkese çok teşekkür. sLMLar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2008, 03:34:27 ÖS » |
|
KarDEşim hayırLı oLsun...Şehir dışındayım,teLefon hatLarımı kaybettim ve neTe yEni giriyorum o yüzDen gEciktim,nEyse konu bu değiL : )) İntro,çok iyi bir giriş oLmuş,tam yERinde süPER  ..Gayri ihtiyari,Eminim hErkez gayri ihtiyari bir şEkiLde dinLiyordur parÇayI..bağımLıLık yapıyor  ( mC susmaz'a da teşekkürLer..) KayboLuşLar Cenetti,kEndini kaybEdiyorsun bu parçayı dinLerken.NağmeLer,meLodik keLimeLerin üzErinde gezinen sEyyahLAr  Çok HOş..( tEşekkürLEr aLpay )..Figüran Ben,Diğer parçaLardaki müstesnaLığa rağmEn (ki bu da öyLe bir parçA) bu aLbümdeki en hoşuma gidEn parÇA,şarKı ismi de Lyricteki ruhLa mükemmel bir çift oLuşturmuş,hErzaman dinLeyeceğim bir parça;).. SAncı aLEmi,inSanın o ALemde yaşayası gEliyor..Nakarattaki nağmeLer,versedEki vurguLar çok hoş...Hekim de SancıLara hEkim oLmuş..(hEKim'e de teşekkürü borç biLirim)..SonsuzLuğun tarLAsı,Albümün sOnuna gELdiğim için üzgünüm ama hakkaten tarLaya ektiğin duyguLar,emek..vs.. oLdukça yeşiL ve fErah ürünLer  ..Susmaz bu parÇada da ayrı bir ahEnk oLmuş..(Tekrar teşekkürLer Susmaz..)Outro,Değişik ve hoş bir düşünCe.GüzELim 7 parçAdan soNra güZElim bir müzik ruha ayrı bir haz vEriyor...süPEr.! Ben Kendi adıma Çok çok tebrik ediyor ve böyLe güzEl bir aLbümü bizE sunduğun için teşekkür ediyorum..Hep birLiktE yERin Daha da aLtına... sELam ettim...PESGANG RECORDS  (Urfa uNdERgrouNd) YaNkI! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 29, 2008, 03:38:58 ÖS » |
|
 vay be ... ne yorum ama ... saol kardeşim ... yorumuna özel yorumlar gelmeli bence (susmazın sözü) ... SLM olsun YANKI aka YABANCI 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2008, 07:25:32 ÖS » |
|
Tam manasıyla beklediğimin fazlasını yapmışsın tebrikler. .Etkileyici bir albüm olmuş. Umarım yolun açık olur. Sözler,lirik,beat ve sen müthiş bir uyum sağlamış. Sonsuzluğun Tarlası ve Gayri İhtiyari favori parç...  Kapakta süper.. Unutmadan introdaki kapı efekti de ayrı bir hava katmış albüme.. Ellerine sağlık Başarılarının devamını bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|