|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Etiket: Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! mp3, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! indir, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! mp3 indir, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! dinle, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! download, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! full albüm, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! resimleri, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! hakkinda, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! izle,
Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! videosu, Sonsuz Feat. Ede - Şizofren Hayat ! msn eklentisi, sarki sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2009, 07:46:21 ÖS » |
|
s.a abi track süper olmuş grçekten dilinize sağlık.. sözleri beatı çok güzel devamını dilerim şimdilik allaha emanet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2009, 07:48:15 ÖS » |
|
sLmLar ... ve yoruma geçiyorum : ) beat çok deLi ... üzerine yapılan rap'te rap gibi rap rap ... sonsuzum gayet güzel girmiş.nedendir bilmiorum ama ona sert rapi daha çok yakıştırıyorum ... nakarat'ı da ayrı bi sevdim ... ede verse girişinde bitirmiş olayı ... devamı da sağlam gelmiş ... uzun zamandır rapteladan track indirmiyodum (tembellik) ... iyi geldi bu : ) tebrikler kardeşlerim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2009, 07:51:02 ÖS » |
|
Eyvallah Teşekkür ederim Duman ve Ritmik Kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2009, 08:52:20 ÖS » |
|
son günler dinlediğim en düzel parça beate lirikler çok gzl eşlik etmş en hoşuma giden kısım nakarat kısaca süper sesinize sağlık başarılarının devamını dileirm kardeşlerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 24, 2009, 08:53:28 ÖS » |
|
Eser tşk kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2009, 11:13:40 ÖS » |
|
gerçekten mükemmel olmuş sözler çok süper bişey teşekkür ederiz (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2009, 10:00:33 ÖÖ » |
|
Teşşekkür ScMzS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2009, 06:35:07 ÖS » |
|
sonsuzun giriş ve söyleyis tarzindaki duraksamayi sevmedim ki sonsuzun tarzinin belli bi yönü var agresif bi söyleme ve gangstaya yakın ve yakısan bi sesi var ritonun dedigi gibi sert söyleyiş daha çok yakısıyo müzk gayet güzel nakarataki sözler çok gösel ede girsiin çok gösel olmus ama parcanin liriklerinide okudum ve gözüme takılan bisi var 2 misrada bi mutlaka bi hece ölcüsünde degisiklik var ve buda son durum kitlerdeki vurusulari ve misra sonunu uzatip kısaltiyo buda parcada tuhaf bi ikileme yol açiyo yani genel olarak beat ve yorumlamaniz çok iiiiyii demiyecem çünkü sizin kalitenizi bildigim için bunu iyi degerlendirmek yanliş oılur:D kalitenizin altinda ee oda sizin eksikliginiz helede sonsuz gidisat ii deil söliyim yani böle paylasimlarla bizi mutlu ediyosunuz tesekkür ederim hersey adina nice parca ve albümlere
saygilarimla YKC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2009, 10:51:10 ÖS » |
|
parça çok çok sağlam Sonsuz yine bomba yine süper.. nakaratta çok hoş çok beğendim.. ama Ede!!! Resmen koparmış parçayı.. yani bu kadar olur.. yürekten tebrik ediorum verse baştan sona bi harika ama özellikle ;
Savaşırsam deniz gibi cesur olur ismim mahir Küfrettin ömrün boyunca efendi olmak iyi bi fikir Bu öğütler zarar gibi ben söyledikçe çekip gittin Ecdadına küfür edersem kendime küfüretmişim
burada resmen içim cız etti yani!!! selamlar size güzel insanlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2009, 11:22:35 ÖS » |
|
içimiz aynı yerde cız etmiş fermanım : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 27, 2009, 01:57:24 ÖS » |
|
Ferman ritmik çok sağolun teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 27, 2009, 09:33:37 ÖS » |
|
tebrikler canlar.. parça çok güzel.. yalnız nakarat pek sarmadı beni ama ritimsel olarak herhangi bi hata göze çarpmıyor.... sonsuz verse çok sağlam  tebrik... ede diline sağlık kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|