albüm hayırlı olsun Bremın....
öncelikle şunu belirteyim; ilk albümlerin tadı başkadır tabi ama bu bi gerçek ki ilk E.p yi 1321,1354320354310 ' a katlar

))
Bir Deli : bu mc bir deli

çok hoş la walla tbrk hewal..
Tek Kelime : Sonsuz'un en beğendiğim parçası.. 40 yıl geçse sıkılmadan dinlerim valla bu parçayı...
Yasin'i de anlamadım ama ritim,flow fln sağlamdı.. Tbrkler..
Sus : Susmaz Tbrkler abicim.. çok harika girmişsn.. Sonsuzum da nakarat + verse süper girmiş.. tbrkler ikinizide..
Hepsi Doğru : diğer soloların gölgesinde kalmış olabilir.. çok sağlam bi track yine
Rap Party Live : Sesinden süperdi la böyle pek sarmadı : )
Sıradışı Birileri : Albümün en sevdiğim 2 parçasından biri.. Hekim çok süper iş çıkarmış.. Sonsuz da verse zaten çok iyi ama nakarat çok çok iyiydi.. tbrkler kardeşlerim...
Kırık Dökük Harabe : Albümde beklentimin altında bi parçaydı.. yinede güzeldi yani..
Biçare Gönüller : öncelikle nakaratı çok güzel bence.. Sonsuz ve Rito çok sağlam iş çıkardılar.. kendi verse'ümü de diğer dinleyicilerin yorumlarına bırakıyorum.. Sanırım hoş bi parça olmuş : )
Bağırdım İçimden : İşte albümdeki diğer favori parç... : ) tigo çok süper iş çıkarmış ...
Sonsuz'un verse'ünü de zaten tigo girmeden dinlemiştim.. çok sağlam gerçektenn..
Abra Kadabra : bu da favori olacak bi parça bence.. Sonsuz çok iyi yine

Alpay sende hoş girmişsin la. tbrkler canım benim : )
ayrıca Sonsuz'un sözlerinde ' arkadaşımın adıdır ferman ' sanırım bana : ) banaysa tşk ederim canım kardeşim : )
B.A.D : En çok Hekimi beğendim burada.. Ede de çok süper ama gerçekten.. Sonsuz sende hoş girmişsin la valla : ) tbrkler ..
Yok Şansın : Daha Önce dinlemiştim gibi geldi bu parça.. çok sağlam bi solo yine bremın..
urfa underground harbiden inanılmaz derecede ilerliyor..
Sonsuz ' un çok büyük bi payı var bunda.. Albüm çok çok sağlam bişey oLmuş.. Allah daha başarılı albümler nasip etsin kardeşime..
Herşey Gönlünce Olsun..
Slmlar